Chléb, jemné a trvanlivé pečivo z Jeřábkovy pekárny

produkt

Dodává: Jeřábkova pekárna Velká Bíteš

Obec: Velká Bíteš

Region: VYSOČINA

logo

Platnost certifikátu: od 28.04.2016 do 28.04.2018

Další fotografie:

svatební koláčky
Bítešský chléb
Bítešský chléb

Bítešský chléb pšenično žitný získal již řadu ocenění v pekařských soutěžích. Výroba chleba trvá cca 6 hodin. Podíl ruční práce je přibližně 50%. Ruční práce je náročná a musí být přesná a citlivá. Je využito cca 50% surovin z kraje Vysočina.

Svatební koláčky obsahují až 60% surovin z kraje Vysočina. Největší podíl má mouka a tvaroh.

 

Bítešský chléb: pšeničnožitný, žitnopšeničný, žitný
Svatební koláčky a uzlíčky s tvarohem a povidly


Bítešské trvanlivé tyčinky (sváteční tyčinky, sváteční preclíčky, pivní tyčinky, kořeněné tyčinky, grahamové tyčinky, žitné tyčinky.


CHLÉB: Nadstandardní chuťové vlastnosti, tradiční výroba z třícestného kvasu a tepelného opracování v parní pekařské peci, ruční vyvalování a ruční vsazování lopatami. Jedná se o chléb vyráběný klasických způsobem dle tradiční receptury s daným poměrem žitné a pšeničné mouky, kdy se třístupňovým vyváděním přírodních kvasů, připravených ze žitné mouky, docílí pomocí biochemických procesů probíhajících v kvasu vznik kyselin a tím i charakteristické navinuté chuti chleba.


Koláčky a tyčinky: nadstandardní chuťové vlastnosti. Tradiční ruční výroba podle vlastní receptury. Podíl řemeslné práce cca. 80%. Suroviny pochází z 80% z Vysočiny.

Kontakt na výrobce:

Jeřábkova pekárna Velká Bíteš

Růžová 246
595 01 Velká Bíteš
tel.: +420 566 532 291

http://www.jerabkovapekarna.cz

Hana Pöcklová

Vyberte si region

mapa regionů

Odběr novinek

Chcete od nás pravidelně dostávat novinky, pozvánky na chystané akce nebo inspirující příběhy a rozhovory? Stačí se přihlásit.

Regionální koordinátor značky

VYSOČINA regionální produkt®

Webdesign: 2123design s.r.o. Redakční systém: Kinet s.r.o.