
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Hančiny koláče z Chlumu
Koláče jsou pečeny v malé rodinné provozovně v Chlumu u Blatné. K pečení se snažíme používat ingredience, které pocházejí z našeho regionu nebo alespoň z oblasti jižních či západních Čech. Z Horažďovic odebíráme mouku certifikovanou značkou Šumava, vejce se snažíme nakupovat na místních farmářských trzích či od soukromých malododavatelů, máslo a ostatní produkty z mléka nakupujeme také od českých dodavatelů (Madeta, Mladá Boleslav). Ke zdobení a plnění používáme převážně náplně z Chelčic (Zeelandia).
Samotný postup výroby koláčů je postupem běžným, ingredience smí cháme a necháme odležet dle potřeby, z těsta pak odvažujeme různé množství na jednotlivé koláče, které jsou následně plněny tvarohem, mákem, povidly či jinými náplněmi mnohdy dle přání zákazníka. Zákazníci si u nás mohou objednat libovolné množství koláčů pro různé příležitosti, pečeme na svatby, hostiny, rauty a různé jiné příležitosti.
V Blatné naleznete také naší prodejnu (Náměstí míru 209, 388 01, Blatná), do které čerstvé upečené koláče dovážíme každé ráno čerstvé a voňavé. Koláče můžete zakoupit také ve Strakonicích na tržnici.