Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.
Pršuty a fermentované masné výrobky
Jsme rodinná firma s dlouhodobou tradicí v uzenářské výrobě specialit. Naší předností je neustálá práce na vývoji uzenářských výrobků. Snažíme se, aby naše výrobky měly vždy ještě nějaké benefity. Kvalita a řemeslnost našich uzenářských výrobků by měla být samozřejmostí, předností pak chuťové či tvarové odlišnosti.
Mezi certifikované trvanlivé masné výrobky patří skupina pršut a fermentovaných výrobků. Mezi pršuta patří Karé, Cop, Klášterní šunka, Panenka, Bresaola, Kachní prsa, Archivní slanina, Coppa a Jehněčí měšec. Fermentované výrobky zastupují Klobása Pštrosí krk, Jehněčí klobása, Novobranské korálky, Čardáš klobása, Babinského viržínko, Jelení podkova, Varhošť, Originál Lovečák a Divočák salám.
Zároveň jsme držiteli značky pro Jehněčí maso.
Kontakt na výrobce:
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14412 01 Litoměřice
tel.: +420 776 865 011
vchovanecek@prsuterie.cz
http://www.prsuterie.cz