Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.
Pivo Vikář, Děkan a Štěpán
Pivo Vikář 10°, Děkan 11° a Štěpán 12°patří mezi vlajkové lodi Biskupského pivovaru U sv. Štěpána. Jsou vařena tradiční metodou, jsou nefiltrována a nepasterizována. Vikář 10°je pivo výčepní s příjemnou chmelovou hořkostí a hustou pěnou. Děkan 11°i Štěpán 12°jsou pivní ležáky s vyšší hořkostí a vysokým řízem. Jména navazují na historii objektu pivovaru. Jedná se o diecézní dům a bývalou teologickou fakultu.
Kontakt na výrobce:
Biskupský pivovar U sv. Štěpána
Komenského 748/4412 01 Litoměřice
tel.: 731 402 556
kirbs@biskupskypivovar.cz
http://www.biskupskypivovar.cz
Richard Kirbs