
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Křepelčí vajíčka
Křepelky MAJO je název malé rodinné farmy z Bolatic, která se zabývá chovem křepelky japonské. Koupit zde můžete křepelčí vajíčka v různých podobách. Konzumní i nakládaná ve sladkokyselém nálevu pikantní, s koprem či s červenou řepou.
Křepelčí vajíčka – váží kolem 12 g, mají relativně velký žloutek, obsahují 2x více vitamínů A, B1, B2 než vejce slepičí, dále obsahují minerály – P, K, Fe, Co, Cu a esenciální aminokyseliny. Používají se jako slepičí vejce. Křepelky díky vysoké tělesné teplotě (42st. C) jsou odolné proti infekcím. To umožňuje udržovat chov bez nutnosti očkování a léčení a zaručuje, že se léčiva neukládají ve vejcích.
Kontakt na výrobce:
ALFA AREA Consulting spol. s r.o.
Mírová 627/17747 23 Bolatice
tel.: +420 737 238 868
tel.: +420 776 374 680
alfaarea@seznam.cz
http://www.krepelkymajo.cz/