
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Med a medové výrobky z Lovečkovic
Více druhový, chutný a kvalitní med z Českého středohoří.
Med je v nabídce květový, pastový, lipový, medovicový, ochucený med s lyofilizovaným ovocem (malinami, borůvkami, jahodami, šípky, zázvorem nebo skořicí). Med se prodává ve sklenicích 680 nebo 950 g.
Ochucené pastové medy jsou vyráběny z prvního květového medu, přičemž se do něj vmíchává kvalitní lyofilizované ovoce nebo skořici. Vzniká tak jedinečný produkt, který lze použít pro přípravu zdravé snídaně, na ochucení nápojů, či mlsat jen tak ze sklenice. Produkt je oblíbený především u dětí. Ochucené medy jsou k dostání ve sklenicích o 325 g.
Medovina je vyráběna přírodní cestou, bez použití aromat a jiných dochucovadel. Medovina zraje nejméně rok a půl. Nabízena je v půllitrových lahvích. Jedná se o výborný, poctivý produkt. V nabídce je ve variantách - bylinná, levandulová, černý bez, skořicová.
Ořechy v medu – vlašské, lískové, mandle, para nakládané do vlastního medu. Jak již název napovídá, jedná se o různé druhy ořechů, které jsou naloženy v medu. Aby byly ořechy jemné a vláčné, leží v medu nejméně jeden měsíc. Sklenice o hmotnosti 340 – 370 g.