
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Valašská zabíjačka
Produkty této řady jsou vyrobeny z masa a drobů prasat pocházejících z prověřeného chovu VŠV Brno v Žilině u Nového Jičína, poražených v naší provozovně. Tím je zaručena čerstvost a kvalita výchozích surovin. Produkty jsou vyrobeny poctivě, tradičními postupy, bez chemických konzervantů a přísad. Tlačenka má vysoký obsah masa, výraznou a příjemnou chuť i vůni. Škvarky v sádle příjemně voní a křupou, mají zlatou barvu, získaly ocenění Regionální potravina (2021). Škvarková pomazánka má výbornou chuť a vůni, zlatou barvu a příjemně jemnou, dobře roztíratelnou konzistenci. Jitrnicový prejt má skvěle vyváženou chuť a konzistenci, a to platí také pro Jelitový prejt. Šetrnou sterilizací při vysoké teplotě ve sklenicích se staly tyto produkty konzervami s vysokou trvanlivostí, je možné je skladovat při pokojové teplotě. Zvolený tvar sklenice a grafické provedení etikety s vyobrazením valašského klobouku dávají výrobku elegantní a moderní vzhled s odkazem na tradici.
Kontakt na výrobce:
MACHAČ – MALOKAPACITNÍ JATKA s.r.o.
Výrobna
U Školky 696742 72 Mořkov
tel.: 777 731 734
tomas@machac.eu
https://www.machac.eu
Tomáš Macháč
majitel
Prodejní místa:
https://www.machac.eu/prodejny