
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Pekařské výrobky
„Již od začátku bylo naším cílem upéct kvalitní chléb, který by si získal oblibu hlavně u zákazníků v našem regionu a blízkém okolí. Jedná se o kváskový chléb podmáslového typu, který je chutnější a lépe stravitelný. Prvotní je pro nás kvalita i za cenu menšího sortimentu, který vyvažujeme poctivou výrobou,“ uvedli ke svému podnikání manželé Zetíkovi.
Podle svých slov si zakládají také na kvalitě používaných surovin (mouka z Moravy, kvásek si vyrábí sami), ruční práci, čerstvosti a v neposlední řadě ochotném přístupu ke všem stálým i novým zákazníkům, kterým se vždy snaží vyjít vstříc. Mezi další výrobky, které pekárna nabízí, patří máslové vánočky, svatební koláčky a další běžné pečivo, které peče s láskou nejmladší dcera. Ta se vyučila cukrářkou a pokračuje v tradiční ruční výrobě podle původních receptur, navíc se snaží rozvíjet, vylepšovat a rozšiřovat sortiment pekárny.
www.zetikova-pekarna.cz