Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.
Vyzrálé hovězí maso od Sedláčka
Jsme malá rodinná farma, která se nachází na úpatí Nízkého Jeseníku. Zabýváme se pastevním chovem hovězího dobytka, plemene masný simentál a normandský skot. Dbáme na to, aby naše maso bylo vždy v prvotřídní kvalitě, a proto ho necháváme vyzrát minimálně 14 až 21 dní v chladicí místnosti. Maso je poté rozbouráno a vakuově zabaleno.
Kontakt na výrobce:
Michal Sedláček
Leskovec nad Moravicí 98 a793 68 Leskovec nad Moravicí
tel.: 731 478 615
ms.sedlacek@seznam.cz
https://www.farmasedlacek.cz
© 2010-2024
Asociace regionálních značek