Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.
Mlýnské výrobky bezlepkové
Česká pohanka lámanka vzniká mlynářským zpracováním pohankových zrn. Lámanka se hodí coby zavářka do polévky, k přípravě placiček, karbanátků, směsi k plnění zeleniny či k posypu pečiva před jeho pečením.
Zrna české pohanky kroupy jsou zpracována velmi šetrnou technologii, aby konečný produkt neztratil své cenné živiny. Loupání pohanky není prováděno termicky, ale mechanicky, je mnohem šetrnější a pohanka zůstává světlá, barvy nazelenalé a narůžovělé. Pohanové kroupy jsou výbornou surovinou pro přípravu rizota, zapékaných pokrmů, salátů, příloh či náplní do zeleniny.
Pohanku zpracováváme v novém bezlepkovém mlýně, a proto jsou pohankové produkty PRO-BIO zcela bezpečné i pro celiaky.
Více informací na www.probio.cz, www.nasebiofarma.cz, www.bioweb.cz