Mlýnské výrobky bezlepkové

produkt

Dodává: PRO-BIO, obchodní společnost s r. o.

Obec: Staré Město

Region: JESENÍKY

logo

Další fotografie:

Česká pohanka lámanka vzniká mlynářským zpracováním pohankových zrn. Lámanka se hodí coby zavářka do polévky, k přípravě placiček, karbanátků, směsi k plnění zeleniny či k posypu pečiva před jeho pečením. 

Zrna české pohanky kroupy jsou zpracována velmi šetrnou technologii, aby konečný produkt neztratil své cenné živiny. Loupání pohanky není prováděno termicky, ale mechanicky, je mnohem šetrnější a pohanka zůstává světlá, barvy nazelenalé a narůžovělé. Pohanové kroupy jsou výbornou surovinou pro přípravu rizota, zapékaných pokrmů, salátů, příloh či náplní do zeleniny.

Pohanku zpracováváme v novém bezlepkovém mlýně, a proto jsou pohankové produkty PRO-BIO zcela bezpečné i pro celiaky.

Více informací na www.probio.cz, www.nasebiofarma.cz, www.bioweb.cz

Kontakt na výrobce:

PRO-BIO, obchodní společnost s r. o.

Lipová 40
788 32 Staré Město
http://www.probio.cz

Vyberte si region

mapa regionů

Kam dál

Odběr novinek

Chcete od nás pravidelně dostávat novinky, pozvánky na chystané akce nebo inspirující příběhy a rozhovory? Stačí se přihlásit.

Partneři

Smartemailing

Smartemailing
Webdesign: 2123design s.r.o. Redakční systém: Kinet s.r.o.