Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.
Paštika, klobása a salám z Rampuše
Paštika z Rampuše – vyráběna z vepřového masa a vepřových jater, výrobek bez jakýchkoliv konzervantů, přirozeně bezlepkový. Paštika má výraznou játrovou chuť, ideální záležitost jako dárek, kterým jistě neurazíte.
Salám z Rampuše – vyráběný z vepřového a hovězího masa, jedná se o salám typu „vysočina“. Salám udíme tradiční metodou uzení studeným kouřem na třešňovém dřevě, dodáváme polotvrdý, pro získání tvrdosti doporučujeme vybalit z vákuového obalu a nechat vyschnout.
Klobásy z Rampuše – vyráběny z vepřového a hovězího masa, mírně pikantní chuť. Klobásy udíme tradiční metodou uzení. Jsou vhodné jak ke studené konzumaci, za tepla k vaření, tak i ke grilování.
Kontakt na výrobce:
Farma Sokol
516 01 Liberk–Rampuše 5tel.: 775 869 557
tel.: 775 869 555
objednavky@farmasokol.cz
http://www.farmasokol.cz/
Petr Sokol
majitel
petr.sokol@farmasokol.cz