
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Kozí mléko jako elixír zdraví a krásy
Vůně a chutě venkova. Už jste ochutnali zdravé mlsání z Krkonošské kozí farmy z Rudníku? Doporučujeme žervé, které vyhrálo v minulém roce soutěž Regionální potravina Královéhradeckého kraje. Předvelikonoční doba přeje různým druhům půstu a zdravého životního stylu.

Výhody kozích produktů:
- kozí mléko se rychleji tráví a podobá se složením mateřskému mléku (méně cholesterolu, cukrů a tuků),
- nezpůsobuje překyselení žaludku,
- obsahuje vitamíny A, skupiny B, C, D, E a kyselinu listovou,
- vhodné pro alergiky, děti a lidi s problémy s trávením,
- elixír krásy a dlouhověkosti známý z dob starých Římanů,
- posiluje imunitní systém, protizánětlivost,
- tlumí stres, migrény a revmatismus,
- prevence nádorových onemocnění,
- hodí se do redukčního jídelníčku.