
Regionální produkty
Každý region v České republice má svůj vlastní neopakovatelný charakter, daný přírodním bohatstvím, kulturou a staletými tradicemi jeho obyvatel. Také výrobky a produkty pocházející z určité oblasti nesou část tohoto charakteru – je do nich vložena práce tamních řemeslníků a zemědělců i část jejich duše. Návštěvníkům pak nabízí specifickou pohostinnost a neopakovatelné zážitky.

Vinný bar Thir
Víno
Nabízíme naturální a biodynamická vína převážně z Moravy. Věříme ve spontánně kvašená vína, vyrobená bez zbytečných zásahů. Právě taková vína přinášejí pravdivou informaci o místě svého původu a schopnostech vinaře.
Můžeme se pyšnit osobní znalostí většiny nabízených vinařů i daných regionů. Valná většina vín, s kterými pracujeme, není filtrována ani čiřena. Do vašich skleniček se tak dostává nemanipulovaný vinný mok – pravdivý a autentický. "Věříme ve spontánně kvašená vína, vyrobená bez zbytečných zásahů. Právě taková vína přinášejí pravdivou informaci o místě svého původu a schopnostech vinaře."
Jídlo
Hlavní důraz klademe na kapra. Ve spolupráci s rybářstvím Esox certifikujeme čtyři rybníky nedaleko Vyhnanic do biorežimu. Rybníky jsou umístěny na okraji Černické obory v hustých borových lesích. V blízké budoucnosti bude veškerý u nás používaný kapr odtud, to nám umožní znát perfektně surovinu, z které vaříme, a ovlivňovat její chov a životní podmínky. Spolupracujeme ovšem i s dalšími farmáři z okolí Tábora. Zeleninu nám dodává Martin Kořének, Antuškovi z Eše a biofarma Kveteto, mlečné výrobky v biokvalitě máme z farmy Vlkov u Hluboké nad Vltavou či z minimlékárny Slapsko. Vepřové maso z přeštíků dodává pan Civín ze Zárybničné Lhoty.
Kontakt na provozovatele:
Wild wine, s.r.o.
Vinný bar Thir
Tržní 274/2390 01 Tábor
tel.: 775 220 092
jan@thir.cz, vojta@thir.cz
http://www.thir.cz
Jan Čulík
telefon: 775 220 092
jan@thir.cz
Návštěvní kniha:
Tuto službu zatím nikdo nehodnotil.