Jehněčí z Podyjí
Jedná o se jehněčí/skopové maso a jehněčí klobásy.
Maso je prodávané v jat. půlkách nebo rozbourané na kolekce a zavakuované. Chov ovcí a koz probíhá v režimu ekologického zemědělství a mimo jiné je výjimečný v tom, že stáda jsou pasena na volno, tedy s pastevcem, což je v České republice způsob pastvy, který se až na výjimky téměr neprovozuje. Pastva probíhá v Národním parku Podyjí a přírodní rezervaci Načeratický kopec.
Klobásy jsou ručně vyráběné a při jejich výrobě je použito (kromě koření a soli) pouze jehněčí maso, což je v České republice unikátní.
Cennik:
Objednávky jehněčího masa:
Tomáš Voříšek
Tel: 775 984 184 (volat v pracovní dny mezi 8:00 - 16:00)
Skontaktować się z producentem:
Ovčí farma Podyjí
Nový Přerov 43Nový Přerov
tel.: 605820737
farma.podyji@seznam.cz
http://www.farma-podyji.cz
Petr Kosmák
© 2010-2024
Stowarzyszenie Marek Regionalnych