Nýdecké skopové klobásy

produkt

Dodává: Ing. Roman Cieślar

Obec: Bystřice

Region: GÓROLSKO SWOBODA

logo

Další fotografie:

Nýdecká skopová klobása je produkt typický pro náš region, kde se již od pradávna chovají ovce. Tímto se zrodil historický produkt, který se z pokolení na pokolení dědil s drobnými úpravami složení a poměru daných ingrediencí. Již v dětství jsem se seznámil s tímto produktem, který jsem poprvé viděl u svého pradědečka, později babičky. Sám jsem se vždy aktivně podílel při domácí výrobě těchto klobás a salámu. Nyní v tradici výroby pokračuji a technologicky jsem tento produkt vyladil pro vlastní výrobu. Produkt je vyráběn ze skopového masa z vlastního chovu a z chovů mých spřízněných chovatelů ovcí z blízkého okolí.

Kontakt na výrobce:

Ing. Roman Cieślar

739 95 Bystřice 257
tel.: +420 603 149 028

Vyberte si region

mapa regionů

Regionální koordinátor značky

Odběr novinek

Chcete od nás pravidelně dostávat novinky, pozvánky na chystané akce nebo inspirující příběhy a rozhovory? Stačí se přihlásit.

Partneři

Spolufinancováno z finančních mechanismů EHP/Norska

Spolufinancováno z finančních mechanismů EHP/Norska

SOJ

SOJ

MAS Jablunkovsko

MAS Jablunkovsko

Město Jablunkov

Město Jablunkov

Koalicja Marek Ziem Górskich

Koalicja Marek Ziem Górskich

GÓROLSKO SWOBODA regionální produkt®

Webdesign: 2123design s.r.o. Redakční systém: Kinet s.r.o.