Hranický Wellartův chléb a další pečivo
Vyrábíme chléb tradičním způsobem od roku 1991, dle receptů našich předků. Ve výrobě touto technologií jsme pokračovatelem původních majitelů pekárny, kteří zde pekli již v 2 polovině 19. století. Tradiční způsob výroby chleba tkví v jeho 3 stupňovém kvašení. Než je chléb upečený uběhne až 20 hodin, toto není v současné době standardní postup.
Chléb i ostatní pečivo jvyrábíme z převážné většiny ruční prací, která tvoří až 95% výrobního postupu.
Výrobky jsou specifické pro region Moravské brány, jsou v tomto regionu tradičným výrobkem.
Chléb hranický žitnopšeničny je chléb pro zdravou výživu - je vyráběn tradicemi ověřenou technologií třístupňového vedení žitných kvasů. Chléb WELLART je ručně válený.
Chléb hranický vícezrnný Slunce je vyráběn stejnou technologií jako předchozí a dále je obohacený výživovými látkami s obsahem slunečnicových semínek.
Farmářský kváskový pecen 100 % pšeničný. „Farmář“ se stal vítězem Regionální potraviny Olomouckého kraje.
Škvarkový pagáč je typický krajový výrobek, jeho chuťové vlastnosti, trvanlivost a vůně příznivě ovlivňuje vysoký podíl vepřových škvarků a sádla od místního certifikovaného výrobce z Řeznictví Kubeša.
Jemné trvanlivé tyčinky jsou vyráběny s vysokým podílem ruční práce.
Skontaktować się z producentem:
WELLART, s.r.o.
Pernštejnské nám. 737753 01 Hranice
tel.: +420 581 607 174
tel.: +420 581 601 108
fax: +420 581 607 174
wellart@wellart.eu
https://wellart.eu/
Ing. Martin John