Ovocné džemy z Holovous
Ovocné džemy mají průměrně 80% podíl daného ovoce na 100 g. Nejvíce podílu ovoce na 100 g má Džem blumový a to 95 %. Díky tomu převyšují svou konkurenci nejen chutí, ale hlavně obsahem vitamínů jednotlivých druhů ovoce. Pro jejich výrobu je využíváno pouze kvalitní ovoce a způsob přípravy je uzpůsoben tak, aby bylo zachováno co nejvíce zdraví prospěšných látek. Džemy jsou slazeny pouze přídavkem pektinu. Konzervace je pouze přídavkem citronové šťávy. Mezi nejvíce oblíbené patří jahodové, meruňkové a blumové příchutě. V nabídce jsou džemy ochucené skořicí, více druhové, s kousky i bez kousků ovoce.
Skontaktować się z producentem:
VŠÚO Holovousy s.r.o.
Holovousy 129508 01 Hořice
tel.: 605 530 995
info@vsuo.cz
http://www.vsuo.cz
Miroslava Šecová
telefon: 605 530 995
© 2010-2024
Stowarzyszenie Marek Regionalnych