Špagety aglio e olio
Vyzkoušejte jednoduchý recept na špagety aglio e olio – rychlý, chutný a voňavý. A ještě lepší chutná s kvalitním Hradeckým česnekem od firmy JOSEVA, s.r.o., držitele značky Vysočina regionální produkt®. Podpořte regionální výrobce a dopřejte si poctivé suroviny z našeho kraje.
- 
                            Region
                            Vysočina 
- 
                        Region
                        Vysočina 
Postup:
- 
Uvař špagety ve vroucí osolené vodě podle návodu (cca 8–10 minut). 
- 
Mezitím oloupej a nakrájej česnek na tenké plátky. Pokud máš Hradecký česnek od JOSEVA, s.r.o., bude pokrm ještě aromatičtější a kvalitnější. 
- 
Na pánvi rozehřej olivový olej, přidej česnek a jemně osmahni do zlatova (pozor, ať nezhořkne). 
- 
Přidej špetku chilli a krátce promíchej. 
- 
Scezené těstoviny přidej na pánev (nech si trochu vody z vaření). 
- 
Promíchej, případně přidej lžíci vody z těstovin pro lepší spojení chutí. 
- 
Servíruj posypané nasekanou petrželí. Volitelně můžeš přidat i nastrouhaný parmazán. 
 
                                     
                                    