Varnsdorfské uzeniny
VARNSDORFSKÉ UZENINY
-
Klobása Menčíkova podkova
-
Tlačenka světlá
-
Salám Lužičan
Tato skupina mastných a voňavých výrobků z VARNSDORFSKÝCH UZENIN právem nese označení Českosaské Švýcarsko regionální produkt. Jsou vytvářeny léty vyzkoušenými originálními recepturami.
Při výrobě klobásy, tlačenky a salámu dochází především k rukodělné a precizní práci se surovinou. Maso pro výše uvedené výrobky je nejprve rozbouráno, upraveno, tříděno, vymícháno a plněno. Jednotlivé kroky při výrobě vyžadují především odpovídající technologické postupy, řemeslnou zručnost a znalost v oboru.
-
Číslo certifikátu
ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt®
12062 -
VÝROBCE
Varnsdorfské uzeniny s.r.o.
-
Obec
Varnsdorf
-
Region
Českosaské Švýcarsko
-
číslo certifikátu
ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt®
12062 -
VÝROBCE
Varnsdorfské uzeniny s.r.o.
-
Obec
Varnsdorf
-
Region
Českosaské Švýcarsko
Menčíkova podkova – tato klobása je vyrobena na základě originální receptury VARNSDOFSKÝCH UZENIN z pečlivě vytříděného kvalitního masa. Výrobek je podmanivé a chuťově vyvážené masové chuti. Jedná se o ručně vázaný výrobek, který neobsahuje žádné náhražky ani přidané látky.
Tlačenka světlá – je vyráběna z vybraných částí vepřové plece a zadních kolen. Kvalitu výrobku potrhuje její delikátní chuť vařeného masa a koření. Použité maso do tlačenky dává vyniknout mozaice na řezu. Postup výroby, použité suroviny a ingredience vycházejí z tradičních receptur řeznických mistrů.
Lužičan – tento salám je vyroben na základě originální receptury VARNSDOFSKÝCH UZENIN z vytříděných částí vepřového masa, které je mělněno na odpovídající zrnitost. Postup uzení a zasušení u tohoto výrobku je specifický. Metoda tepelného zpracování dodává výrobku požadované aromatické a chuťové vlastnosti.
PŘEJEME DOBROU CHUŤ!
Varnsdorfské uzeniny s.r.o.
Varnsdorfské uzeniny s.r.o.
Východní 1360
407 47 Varnsdorf
Tel.: +420 412 371 938
E-mail: info@vdfuzeniny.cz
Web: www.vdfuzeniny.cz