Vyzrálé hovězí maso od Sedláčka


Jsme malá rodinná farma, která se nachází na úpatí Nízkého Jeseníku. Zabýváme se pastevním chovem hovězího dobytka, plemene masný simentál a normandský skot. Dbáme na to, aby naše maso bylo vždy v prvotřídní kvalitě, a proto ho necháváme vyzrát minimálně 14 až 21 dní v chladicí místnosti. Maso je poté rozbouráno a vakuově zabaleno.

  • Číslo certifikátu

    JESENÍKY originální produkt®
    13137

  • VÝROBCE

    Michal Sedláček

  • Obec

    Leskovec nad Moravicí

  • Region

    Jeseníky

  • Číslo certifikátu

    JESENÍKY originální produkt®
    13137

  • VÝROBCE

    Michal Sedláček

  • Obec

    Leskovec nad Moravicí

  • Region

    Jeseníky

Michal Sedláček
Leskovec nad Moravicí 98
793 68 Leskovec nad Moravicí

Kontaktní osoba: Michal Sedláček
Tel.: 731 478 615
E-mail: ms.sedlacek@seznam.cz
Web: https://www.farmasedlacek.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky