Značka TŘEBOŇSKO regionální produkt hlásí další čtyři certifikáty


Certifikační komise značky TŘEBOŇSKO regionální produkt® schválila tři nové žádosti o certifikaci. Značku získal med, vyzrálé hovězí, řezané květiny a sušené hovězí jerky.

Značka TŘEBOŇSKO regionální produkt je v rodině značek zastřešených Asociací regionálních značek nejmladší, první certifikáty udělila v březnu letošního roku. koordinuje Turistická oblast Třeboňsko. Po druhém zasedání komise se značkou může chlubit celkem 15 skupin výrobků.

  • TERMÍN KONÁNÍ

    18. 11. 2025

  • KONTAKT

    Turistická oblast Třeboňsko, z.s.

  • Obec

    Třeboň

  • Region

    Třeboňsko

  • TERMÍN KONÁNÍ

    18. 11. 2025

  • POŘÁDÁ

    Turistická oblast Třeboňsko, z.s.

  • Místo

    Třeboň

  • Region

    Třeboňsko

František Posel – Med ze Staňkova
Rodinné včelařství ve Staňkově funguje již po tři generace. Med pochází z krajiny bez intenzivně pěstovaných plodin, není dále upravován a je prodáván přímo ze dvora.

Renata Koktavá / Jerky Jen’s – Hovězí sušené maso (jerky)
Výrobce nabízí ručně vyráběné sušené hovězí maso v několika příchutích. Použitá surovina pochází z místních jatek v Lišově a výroba probíhá v malých šaržích.

Ing. Miloš Cepák, Ph.D.

  • Vyzrálé hovězí maso – maso z vlastního chovu, zpracované v moderní bourárně a ponechané k dozrání pro dosažení kvalitnější struktury i chuti.
  • Bio zelenina a bio řezané květiny – produkty pěstované v režimu ekologického zemědělství, dodávané do místních podniků, bedýnek i školy v Suchdole nad Lužnicí.

Kontakt


Turistická oblast Třeboňsko, z.s.
Palackého náměstí 46/2
379 01 Třeboň

Kontaktní osoba: Lucie Kolářová
Tel.: 601 089 475
E-mail: info@regiontrebonsko.cz
Web: www.regiontrebonsko.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 32 značek ve 31 regionech celé České republiky