Značka TŘEBOŇSKO regionální produkt hlásí další čtyři certifikáty
Certifikační komise značky TŘEBOŇSKO regionální produkt® schválila tři nové žádosti o certifikaci. Značku získal med, vyzrálé hovězí, řezané květiny a sušené hovězí jerky.
Značka TŘEBOŇSKO regionální produkt je v rodině značek zastřešených Asociací regionálních značek nejmladší, první certifikáty udělila v březnu letošního roku. koordinuje Turistická oblast Třeboňsko. Po druhém zasedání komise se značkou může chlubit celkem 15 skupin výrobků.
-
TERMÍN KONÁNÍ
18. 11. 2025
-
KONTAKT
Turistická oblast Třeboňsko, z.s.
-
Obec
Třeboň
-
Region
Třeboňsko
-
TERMÍN KONÁNÍ
18. 11. 2025
-
POŘÁDÁ
Turistická oblast Třeboňsko, z.s.
-
Místo
Třeboň
-
Region
Třeboňsko
František Posel – Med ze Staňkova
Rodinné včelařství ve Staňkově funguje již po tři generace. Med pochází z krajiny bez intenzivně pěstovaných plodin, není dále upravován a je prodáván přímo ze dvora.
Renata Koktavá / Jerky Jen’s – Hovězí sušené maso (jerky)
Výrobce nabízí ručně vyráběné sušené hovězí maso v několika příchutích. Použitá surovina pochází z místních jatek v Lišově a výroba probíhá v malých šaržích.
Ing. Miloš Cepák, Ph.D.
- Vyzrálé hovězí maso – maso z vlastního chovu, zpracované v moderní bourárně a ponechané k dozrání pro dosažení kvalitnější struktury i chuti.
- Bio zelenina a bio řezané květiny – produkty pěstované v režimu ekologického zemědělství, dodávané do místních podniků, bedýnek i školy v Suchdole nad Lužnicí.
Kontakt
Turistická oblast Třeboňsko, z.s.
Palackého náměstí 46/2
379 01 Třeboň
Kontaktní osoba: Lucie Kolářová
Tel.: 601 089 475
E-mail: info@regiontrebonsko.cz
Web: www.regiontrebonsko.cz