Těstoviny na každý den jiné


Firma vyrábí vysoce kvalitní těstoviny. Jde o cca 200 variant chlazených nebo sušených těstovin, včetně mnoha ochucení a tvarů. Mnohé si inspirují zahraničím, některé jsou ale dochucovány přímo produkty z regionu. Regionální značku získaly varianty těstovin: s dýní Hokkaidó, s medvědím česnekem, s červenou řepou, borůvkové, rajčatové, špenátové a vaječné.

  • Číslo certifikátu

    SLOVÁCKO regionální produkt®
    29022

  • VÝROBCE

    Daniela Paulíková-Pasta Daniela

  • Obec

    Mutěnice

  • Region

    Slovácko

  • číslo certifikátu

    SLOVÁCKO regionální produkt®
    29022

  • VÝROBCE

    Daniela Paulíková-Pasta Daniela

  • Obec

    Mutěnice

  • Region

    Slovácko

Firma vyrábí čerstvé a sušené těstoviny z italské semoliny, dále z bio špaldové nebo bezlepkové mouky. Všechny ochucené těstoviny jsou bez přídavných látek, pouze ze základních surovin, které jsou převážně od lokálních farmářů. Každého ochucení se dosahuje čerstvými surovinami, což není jednoduché, jelikož každá přísada těsta mění jeho vlastnosti. V kombinaci tvar/ochucení jde v těstovinách o nejširší výběr v celé ČR.

Daniela Paulíková-Pasta Daniela
Masarykova 175
696 11 Mutěnice

Kontaktní osoba: Daniela Paulíková
Tel.: 776 550 812
E-mail: info@pastadaniela.cz
Web: www.pastadaniela.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 32 značek ve 31 regionech celé České republiky