Zvěřinové výrobky


Naše práce pro nás neznamená pouhopouhé živobytí, ale je to náš smysl života. Sortiment našich výrobků neustále obohacujeme. Vyrábíme zejména masné výrobky - polévky, paštiky, masové speciality či hotovky. Značku SLOVÁCKO regionální produkt využíváme pro Kněždubskou jelení paštiku, Kněždubskou paštiku z divočáka, Jelení guláš a Guláš z divočáka.

  • Číslo certifikátu

    SLOVÁCKO regionální produkt®
    29020

  • VÝROBCE

    Náhlík a Náhlík, s.r.o.

  • Obec

    Kněždub

  • Region

    Slovácko

  • číslo certifikátu

    SLOVÁCKO regionální produkt®
    29020

  • VÝROBCE

    Náhlík a Náhlík, s.r.o.

  • Obec

    Kněždub

  • Region

    Slovácko

Všechny zvěřinové výrobky – Kněždubská jelení paštika, kněždubská paštika z divočáka, jelení guláš, guláš z divočáka jsou vyrobeny z vysoce kvalitního výběrového zvěřinového masa, všechno koření a kořenící směsi jsou bez přidaných glutamanů, přídavných látek a bez konzervantů. Zvěřinové maso dělá z těchto výrobků kvalitní delikatesu. Paštiky jsou lehce roztíratelné, jemně kořeněné, příjemné vůně a chuti. Guláše jsou zpracovány dle starých receptur z okolí Kněžduba, jsou jemně pikantní, a proto jsou velmi oblíbeny mezi gurmány. Zvěřinové maso je odebíráno podle platných zákonů a pravidel, je řádně ošetřeno a ručně zpracováváno k dalšímu použití. Tyto výrobky patří do skupiny vzácnějších a výživnějších produktů. Zvěřinové maso je výživově velmi hodnotné a málo tučné.

Náhlík a Náhlík, s.r.o.

Kontaktní osoba: Stanislav Náhlík
Tel.: +420 518 327 058
E-mail: nahlikovi@nahlikovi.cz
Web: nahlikovi.cz

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 32 značek ve 31 regionech celé České republiky