Jehněčí z Podyjí
Jehněčí/skopové maso a jehněčí klobásy.
-
Číslo certifikátu
ZNOJEMSKO regionální produkt®
19017 -
VÝROBCE
Ovčí farma Podyjí
-
Obec
Nový Přerov
-
Region
Znojemsko
-
Číslo certifikátu
ZNOJEMSKO regionální produkt®
19017 -
VÝROBCE
Ovčí farma Podyjí
-
Obec
Nový Přerov
-
Region
Znojemsko
Maso je prodávané v jat. půlkách nebo rozbourané na kolekce a zavakuované. Chov ovcí a koz probíhá v režimu ekologického zemědělství a mimo jiné je výjimečný v tom, že stáda jsou pasena na volno, tedy s pastevcem, což je v České republice způsob pastvy, který se až na výjimky téměr neprovozuje. Pastva probíhá v Národním parku Podyjí a přírodní rezervaci Načeratický kopec.
Klobásy jsou ručně vyráběné a při jejich výrobě je použito (kromě koření a soli) pouze jehněčí maso, což je v České republice unikátní.
Ceník:
Objednávky jehněčího masa:
Tomáš Voříšek
Tel: 775 984 184 (volat v pracovní dny mezi 8:00 - 16:00)
Ovčí farma Podyjí
Nový Přerov 43
691 81 Nový Přerov
Tel.: 605820737
E-mail: farma.podyji@seznam.cz
Web: https://www.farma-podyji.cz/