Jehněčí z Podyjí


Jehněčí/skopové maso a jehněčí klobásy.

  • Číslo certifikátu

    ZNOJEMSKO regionální produkt®
    19017

  • VÝROBCE

    Ovčí farma Podyjí

  • Obec

    Nový Přerov

  • Region

    Znojemsko

  • Číslo certifikátu

    ZNOJEMSKO regionální produkt®
    19017

  • VÝROBCE

    Ovčí farma Podyjí

  • Obec

    Nový Přerov

  • Region

    Znojemsko

Maso je prodávané v jat. půlkách nebo rozbourané na kolekce a zavakuované. Chov ovcí a koz probíhá v režimu ekologického zemědělství a mimo jiné je výjimečný v tom, že stáda jsou pasena na volno, tedy s pastevcem, což je v České republice způsob pastvy, který se až na výjimky téměr neprovozuje. Pastva probíhá v Národním parku Podyjí a přírodní rezervaci Načeratický kopec.

Klobásy jsou ručně vyráběné a při jejich výrobě je použito (kromě koření a soli) pouze jehněčí maso, což je v České republice unikátní.

Ceník:

Objednávky jehněčího masa:

Tomáš Voříšek

farma.podyji@seznam.cz

Tel: 775 984 184 (volat v pracovní dny mezi 8:00 - 16:00)

Ovčí farma Podyjí
Nový Přerov 43
691 81 Nový Přerov

Tel.: 605820737
E-mail: farma.podyji@seznam.cz
Web: https://www.farma-podyji.cz/

To nejlepší z regionů

vám již od roku 2005 garantují regionální značky kvality,
systém certifikace, který aktuálně zastřešuje 31 značek ve 30 regionech celé České republiky